ŐSI GYÓGYMÓDOK

hagyományok az egészség megőrzésében a természettel harmóniában, mitológiai utalások, javas-aranyasszony praktikái, háziszerek


Ha szeretne a természetes gyógymódokkal hivatásszerűen foglalkozni, gondolkodhat a hivatalos Természetgyógyász képzésben, mely ETI vizsgával zárul. Az alapmodulok tesztjeinek kitöltése után választhat szakokat. Gond szokott lenni az irodalom beszerzésével.

Ha e-mailben felkeres, ajánlhatok nagyon jó szakképző iskolát Önnek.


Néhány könyv, amit nem kell keresnie, ha az ETI vizsgával záródó természetgyógyászati szakképzés ajánlott irodalmát megkapta.

Az alábbi könyvek megrendelhetők postai utánvéttel a temesvarigabi@invitel.hu címen, az ország bármely pontjáról.

Reflexológiai képzéshez jó segédanyag a REFLEXZÓNA ATLASZ, ami az új tanévtől megújult, kibővült, új kiadásban lesz hozzáférhető.

Kép   

Ezután ezt az új kiadványt keresse, REFLEXZÓNA TÉRKÉPEK:

reflex-terkepek-fedel.jpg

Új, átdolgozott, színes oldalakkal bővített kiadvány, 2011. február-márciusban már kapható lesz. Tanfolyami csoportoknak utánvéttel tudom küldeni.


 Az AKUPRESSZŐR szakra jelentkezőknek tudom a legtöbb könyvet ajánlani. Nekik A GYÓGYÍTÓ ELEINK HAGYATÉKA sorozat könyvei segíthetnek a felkészülésben.

Kép Kép Kép

A pontmasszázs kötet alapmű, a tulajdonképpeni Akupresszúra téma elsajátításához nélkülözhetetlen.  A Fülakupresszúra témakör is a szakképzés része, amihez a Fülreflexológia elmélete és gyakorlata c. könyvet ajánlom.

A Kínai masszázs könyv nagy része is a tananyag elsajátítását segíti. Pl. a masszázsformák, a másodlagos meridiánok, az extrapontok, a teljes akupresszúrás pontjegyzék, stb.

 KépAz ALTERNATÍV MOZGÁS-MASSZÁZS (AMM) szakosoknak szintén ajánlott a Pontmasszázs, és a Kínai masszázs kötetek, valamint a Qi Gong részét képező A GYÓGYÍTÓ LÉLEGZET.


 A FÜLADDIKTOLÓGUS SZAK részére nagyon ajánlott a FÜLREFLEXOLÓGIA könyv.

További könyveket is ajánlhatok, pl. Az Öt Elem Tana, vagy a speciális betegségcsoportokkal foglalkozó könyvsorozatot.

uj-ot-elem-fedelkepe.jpgMegjelent "AZ ÖT ELEM TANÁRÓL MAGYAROKNAK" új könyv! A Kínai Gyógyászat alapelvei, mindenkinek ajánlható alapmű!!! Összefüggésrendszerek.

Bővebbet az http://www.temesvarigabi.eoldal.hu/oldal/konyveim lapon olvashat róluk.


Jó tanulást kívánok!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 38
Heti: 306
Havi: 12
Össz.: 839 377

Látogatottság növelés
Oldal: TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KÉPZÉS
ŐSI GYÓGYMÓDOK - © 2008 - 2022 - javasasszony.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »